L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ampliarà, aquest any 2022, un 30 % l’oferta de places de Bicibox, el servei d’aparcament segur per a bicicletes particulars.

D’acord amb els municipis instal·larà 626 noves places a l’àrea metropolitana per seguir creant infraestructura segura per a les persones usuàries de la bicicleta .Aquesta ampliació coincideix amb el 10è aniversari de la creació del servei, celebrat ahir, dia 17 de març. .

La nova oferta s’estructurarà amb diferents tipus de serveis Bicibox: 406 noves places de mòduls metàl·lics i 220 places d’aparcaments de gran capacitat. Amb aquest increment es passarà de 2.152 a 2.778 places en menys d’un any.

El Bicibox arribarà també a sis nous municipis, dos dels quals són del Baix Llobregat: Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts.

L’AMB crearà dos nous aparcaments de gran capacitat al Prat de Llobregat i un tercer a Badalona. Els aparcaments del Prat estaran un al costat de l’estació de Renfe Rodalies del Prat, amb 70 places, i un altre a prop de l’estació de metro Mas Blau, amb 50 places.

Al llarg dels seus deu anys d’existència, Bicibox, és present en 21 municipis i compta amb més de 17.000 persones usuàries.

Font: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here