El Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat acollirà l’edició d’enguany dels Premis Cambra 2022 de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. L’acte s’aprofitarà per denunciar els retards en la finalització de la B-40, una infraestructura que es considera cabdal per a l’activitat socioeconòmica i per enllaçar el Baix Llobregat Nord i el Vallès Occidental.

La decisió es va adoptar la setmana passada en una reunió (a la fotografia)  entre representacions de l’Ajuntament d’Olesa i la Cambra de Terrassa, encapçalades per l’alcalde, Miquel Riera i el regidor Dídac Solà, i pel president de la Cambra, Ramon Talamàs. Els Premis es lliuraran al Teatre de la Passió sota el lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”.

L’acte combinarà la denuncia sobre la B-40 amb el lliurament dels Premis Cambra a la Internacionalització, R+D, Sostenibilitat i Lideratge Empresarial.

L’origen de l’acord és la moció presentada a l’Ajuntament per demanar que el tram entre Olesa i Viladecavalls entri en servei al 2022. Va rebre els vots del Bloc Olesà, que ostenta l’alcaldia, el PSC, ERC, Cs, CUP i Junts per Catalunya. Es demana al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que encapçala la baixllobregatina Raquel Sánchez, l’agilització i la finalització del tram esmentat i que estigi operatiu aquest any 2022.

Font i fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here