La Sala dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va acollir la presentació del 58è Trofeu Molinet de Minibàsquest. Aquesta competició tindrà lloc durant la propera Setmana Santa, del 9 al 14 d’abril, al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro.

El torneig, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Club de Bàsquet Santfeliuenc i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa, ja que ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores importants, alguns dels quals es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

El canal MyPlay retransmetrà tots els partits, però les finals femenina i masculina seran oferides en directe per La Xarxa.

L’acte de presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Bernat Dausà, del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, del president del Barça-CBS, Josan Daban, de Josep March, de la Secretaria de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat, del jugador del Joventut de Badalona, Pau Ribas, de l’exjugador del Barça Erazem Lobek, i de la jugadora del Barça-CBS, Núria Martínez.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, jugaran el torneig 38 equips. Sant Feliu n’és la seu per segona vegada consecutiva, raó per la qual, el regidor d’Esports, Bernat Dausà, va expressar la voluntat de l’Ajuntament de que el torneig es quedi a la ciutat.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here