Tal com ja va avançar ElBaix.cat, la Volta a Catalunya passarà pel Baix Llobregat aquest diumenge dia 27 de març. Es tracta de la darrera etapa de la 101a edició que té la sortida i el final a Barcelona i un recorregut de 138’6 quilòmetres fins arribar a Montjuic. El grup santfeliuenc  The Penguins continuarà posant la banda sonora a la cursa més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

Els horaris previstos de pas de la cursa per la comarca són aquests:

 • 10:56. Esplugues
 • 10:58. Sant Just
 • 11:00. Sant Feliu
 • 11:04. Molins de Rei (Sprint intermedi)
 • 11:20. Sant Andreu
 • 11:30. Corbera
 • 11:33. La Palma
 • 11:39. Cervelló
 • 11:42. Vallirana
 • 12:06. Begues
 • 12:21. Gavà
 • 12:25. Castelldefels (Sprint intermedi)
 • 12:50. El Prat

Després de les dues etapes de muntanya de dimecres i dijous i de la que va acabar divendres a Vilanova i la Geltrú, la classificació va quedar molt oberta, amb el portuguès Almeida com a líder, seguit del colombià Nairo Quintana a tan sols un segon. En aquesta situació els sprints intermedis bonificats de Molins de Rei i Castelldefels poden tenir una importància especial.

TMB (Transports Metropolitans de Barcelona)  ha informat que entre dos quarts de 7 del matí i dos quarts de 3 de la tarda de diumenge, diverses línies de bus veuran modificat o limitat el seu recorregut pel districte de Sants-Montjuic, carretera de Collblanc, Gran Via ( entre el Prat i plaça Espanya de Barcelona) , l’Hospitalet, Esplugues i Sant Just Desvern.

Fonts: Volta a Catalunya i TMB

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here