Aquest dilluns, 28 de març, a les 4 de  la tarda, PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet celebra una jornada a la seu de la patronal, ubicada al Centre de Serveis El Pla (a la fotografia), al carrer del Pla, 166, de Sant Feliu de Llobregat, per apropar les novetats de la reforma laboral a les pimes i autònoms del territori.

L’esdeveniment començarà  amb la benvinguda de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. A continuació, Antonio Benavides, advocat i professor de la Universitat Ramon Llull i de la UOC, parlarà de les principals novetats de la reforma laboral aprovada pel Congrés de Diputats.

Després, Pedro Checa, cap de la Inspecció territorial de Treball de Barcelona, explicarà les novetats en matèria de subcontractació, ERTOs i mecanisme red. Finalment, Josep Ginesta, secretari general de PIMEC, donarà a conèixer als assistents el posicionament de la patronal envers la norma i serà l’encarregat de pronunciar la intervenció de cloenda de l’acte.

La reforma laboral afecta de forma substancial les relacions entre empreses i treballadors, per aquest motiu és positiu que, en una comarca de gran capacitat productiva com el Baix Llobregat, els diferents agents socials analitzin el seu impacte, tal com farà dilluns PIMEC.

Font: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here