La nova línia de bus L-76 connectarà la rotonda de Can Reig de Torrelles de Llobregat amb l’Hospital de Sant Boi  per Cesalpina cada mitja hora, a partir de l’estiu.

Resolt el contenciós davant el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, tal com els ajuntaments de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló venien reclamant, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) formalitzarà el nou contracte d’adjudicació del servei d’autobusos. Un cop feta l’adjudicació, es preveu que la empresa guanyadora del concurs pugui posar en funcionament el nou servei entre juny i juliol d’enguany.

Aquesta millora en el transport públic de Torrelles permetrà una connexió directa amb Sant Boi i l’Hospital de Sant Joan de Déu via Santa Coloma de Cervelló, població amb la que actualment Torrelles no tenia connexió directa per bus i permetrà enllaçar amb les estacions de Molí Nou i Colònia Güell de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Tor el sistema tarifari quedarà automàticament integrat en el de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i les persones usuàries podran fer ús de la targeta rosa i d’altres sistemes de tarificació bonificada.

Font: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here