Un festival de músiques electròniques, el Punx Fest, s’estrenarà a Martorell aquest divendres, 1 d’abril, a la Nau#2 de Ca n’Oliveres. Va ser presentat a la Casa SEAT de Barcelona la setmana passada.

El festival, segons  els organitzadors, vol “apropar la cultura i generar adscripció d’identitat entre el públic jove del Baix Llobregat i Barcelona, un públic moltes vegades oblidat per les programacions municipals”.

En aquesta primera edició actuaran Abel Ramos, Albert Neve, B Jones, Castion, FGrace, JP Candela, Kaeru, Blondex, Dylerz, Jiraff, Mark Clark b2b Marco G, Nedd Këos i Speaker Sounds.

El festival tindrà un escenari a dins i un a fora, a més d’un gastro&market. Pot arribar a rebre fins a 8.000 persones. La idea del festival és del discjòquei martorellenc Saüc Roman.

Els impulsors del Festival s’han agrupat en una plataforma de col·laboradors professionals i agents privats com Rumble Fisch, Flaix FM, Different Records o Casa Seat. Afirmen que volen “treballar per pal·liar dèficits musicals , creant i oferint un aparador artístic electrònic anual a la Nau#2. L’Ajuntament de Martorell també hi col·labora: l’alcalde, Xavier Fonollosa, destaca que “serà el punt d’arrancada per recuperar l’oferta lúdica a Martorell, que volem fer de bracet amb els joves”

Punx Fest vol esdevenir una destinació obligada per a totes les persones amants de la bona música electrònica, i arribar a ser l’epicentre d’experiències del Baix Llobregat Nord i més enllà. Pretén que la marca del festival siguin l’Electrònica Dance Music, el Tech House, el Deep House, el Disc Chill House, l’Electro Pop o la música electrònica de ràdio. Volen afavorir la participació activa de grups joves, artistes i col·lectius en la vida cultural de Martorell.

Font: Punx Fest

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here