La multinacional nord-americana Veeva Systems ha obert unes noves oficines al World Trade Center de Cornellà de Llobregat (a la fotografia). La companyia, especialitzada en software per a empreses farmacèutiques, va arribar a Barcelona l’any 2010 i actualment ocupa 250 treballadors i treballadores.

En el transcurs de l’acte d’inauguració, que va tenir lloc la setmana passada, Chris Moore, president de Veeva a Europa, va destacar que les noves oficines, amb una capacitat per a 450 treballadors, consoliden l’aposta de la companyia per Catalunya, on tenen un bon nombre de clients.

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, va destacar que l’aposta de Veeva demostra que Catalunya està “molt ben posicionada” en el puixant sector de les ciències de la salut.

D’altra banda, la companyia d’aerolínies noruega Norwegian torna a créixer a l’aeroport del  Prat, després del tancament de la seva a base ara fa un any. Després de patir un fort procés de reestructuració i un ERO que va comportar l’acomiadament del 65 % de la plantilla a l’Estat espanyol, ara preveu recuperar activitat de cara a aquest estiu.

Geir Karlsen, nou conseller delegat, ha declarat a La Vanguardia que l’aeroport del Prat és la tercera destinació amb més demanda per a la companyia noruega a l’Estat espanyol. Norwegian oferirà 40 rutes entre els països nòrdics i Espanya enfront de les només 28 de l’estiu passat: sis tindran com a destinació Barcelona. Això suposarà uns 16.000 vols per a la temporada, amb 3 milions de places i 70 avions. L’empresa dona feina a 236 tripulants a l’Estat espanyol i a 193 persones de handling.

Fotografia: Distrito Oficina

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here