Ecoviu és una nova aplicació on la població del Baix Llobregat pot conèixer fàcilment totes les iniciatives que pot realitzar per a que la seva localitat sigui més sostenible. Aquesta app, segons els seus impulsors, permet lluitar els 365 dies de l’any contra la crisi climàtica.

La plataforma Ecoviu uneix a entitats ambientals amb persones preocupades pel medi ambient. Organitzacions com la Fundació Espigoladors del Prat de Llobregat, ADENC o WWF, publiquen les seves activitats en la plataforma i les persones usuàries poden apuntar-se fàcilment i conèixer més sobre aquestes entitats. “L’aplicació busca modernitzar el sector ecològic utilitzant tecnologia perquè més persones coneguin les activitats que estan passant en la lluita contra la crisi climàtica” assegura Pau Torres, cofundador d’Ecoviu.

Es pot trobar a l’aplicació un calendari amb activitats presencials i en línia de temàtiques sostenibles en tots els seus àmbits. Algunes de les iniciatives que inclou són tallers d’alimentació responsable, recollides de plàstic a la platja del Prat o reforestacions pels boscos de la zona. La ciutadania també pot empoderar-se i crear totes les iniciatives que no ha pogut trobar.

Aquest projecte ha estat creat per tres joves de 24 anys , que es declaren apassionats de la naturalesa: Marc Jiménez, Oscar Ratera i Pau Torres.

La seva web és : https://ecoviu.app/

Font: Ecoviu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here