La Fira Alimentària ha tornat amb força després de la pandèmia. S’ha celebrat al recinte Fira de la Gran Via de Barcelona. La inauguració va tenir lloc el 4 d’abril i va acabar el dijous dia 7 amb un gran èxit de públic: més de 100.000 visitants i una aportació d’uns 180 milions d’euros a l’economia catalana.

La Cooperativa Agrícola del Prat va voler ser-hi amb un estand que defensava la feina de la pagesia pratenca i posava en valor els productes que conrea. La Carxofa Prat ha estat la protagonista de la presència de la Cooperativa a la Fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona.

Diverses personalitats es van voler apropar a l’estand de la Cooperativa (a la fotografia): el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, o, per part de l’Ajuntament del Prat, el tinent d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé, que va destacar la coincidència d’Alimentària amb les diferents activitats de les Festes de la Carxofa que celebra el Prat de Llobregat, de les que ElBaix.cat ja ha informat.

Per a la Cooperativa Agrícola ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb aliments de qualitat durant tot l’any. Tota una reivindicació del producte emblemàtic d’un Parc Agrari que és una garantia d’alimentació sostenible i font de benestar i riquesa. Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentària que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here