Miquel Martí Pol. Federico García Lorca (a la fotografia). Salvador Espriu. Antonio Machado. Joana Raspall. Miquel Hernández. Joan Maragall. Joan Oliver ( Pere Quart). Rafael Alberti. Ventura Gassol. Joan Salvat Papasseit. Josep Maria de Segarra. Joan Alcover. Marcos Ana. Pau Xavier Elías. Vicent Andrès Estellés. Gabriel Celaya. Josep Vicenç Foix. Joan Vinyoli. Clementina Arderiu.

Els versos d’aquests poetes i poetesses donen vida a l’obra “Poemes i Llibertat”, que aquest diumenge, 10 d’abril, la companyia Enric Borràs, presentarà al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat, a dos quarts de 7 de la tarda.

Els poemes versen sobre la guerra civil espanyola i l’exili. L’obra recull 20 obres en vers d’aquests destacats autors i autores del segle XX. El muntatge, acompanyat de música i dansa, forma part de la campanya “Teatre per la pau” , impulsada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC) que col·labora amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres.

Els  diners recaptats amb la venda d’entrades ( 6 euros) i pel mètode de taquilla inversa es destinaran a ajuda humanitària per als refugiats d’Ucraïna.

Font: Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here