Pau Capell es defineix així: “De Sant Boi de Llobregat i apassionat del mar, de petit vaig anar a parar a la muntanya per a recuperar el trencament de lligaments i menisc jugant a futbol sala. Des d’aleshores no puc viure sense ella”.

Aquest enamorat de la muntanya va guanyar dissabte, 9 d’abril, la cursa Patagonia Run, una prova de 160 quilòmetres i 8.670 metres de desnivell positiu, amb un temps de 19 hores 8 minuts i 57 segons. Amb aquesta victòria l’atleta de RSM Spain s’ha col·locat líder del circuit mundial Spartan Trail World Championship. Capell va signar la victòria ex aequo amb Sergio Pereyra (a la fotografia, tots dos), a qui va esperar després d’encapçalar junts la prova durant tota la cursa. El de Sant Boi va declarar: “L’he esperat perquè crec que havíem d’arribar junts”.

Capell es va desplaçar a l’Argentina després de quedar segon a la Transgrancanaria. La Patogonia Run, que ja havia guanyat, és la carrera Ultra Trail Non-Stop més important de Llatinoamèrica.

Fotografia: Ultra Trail

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here