Tal com va informar ElBaix.cat, la Universitat Politènica de Catalunya (UPC) ha assumit la gestió del Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell pels propers 15 anys, prorrogables 10 anys més.

Hi ha expectació entre els agents socials de la comarca per comprovar quins projectes té la UPC de cara al futur del Centre. El passat dia 6 d’abril es va començar a desvetllar la incògnita. El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, el rector de la UPC, Daniel Crespo, i l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, van visitar les instal·lacions del CFPA (a la fotografia). Aquest va ser el marc escollit per anunciar els projectes de futur.

El CFPA impulsarà la formació i la recerca, la innovació tecnològica i l’emprenedoria en l’automoció i la mobilitat sostenible, i intensificarà la projecció i la mobilitat internacional d’estudiants i professorat.

El rector de la UPC, Daniel Crespo, va destacar que l’adjudicació “obre una nova etapa de col·laboració entre la formació professional i la Universitat”. Crespo va afegir: “ens incorporem al projecte amb la voluntat d’establir àmplies vincles de col·laboració i complicitats amb el sector i a establir sinèrgies amb el territori”. Una declaració d’intencions que mostra la voluntat de la UPC de col·laborar amb la comarca del Baix Llobregat, tal com ja fa des del Campus de Castelldefels.

Font: Ajuntament de Martorell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here