El cantant de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Mirabet, va actuar el passat dissabte dia 9 d’abril, al Teatre Municipal de Girona, dins el Festival Strenes 2022.

Mirabet, després de dos anys de silenci, torna més fort que mai i llença el seu quart treball discogràfic de la mà d’un curtmetratge musical i una gira nacional.

Aquest quart àlbum és possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons oberts de gran festival als que ens tenia acostumats.

El nou disc ha estat compost durant dos anys i rere experiències de cerca personal. Mirabet el presentarà aquesta primavera complint el somni de qualsevol artista: fer-ho al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el proper dia 29 d’abril, a les 9 de la nit.

Després dels tres discos anteriors, les noves cançons s’han nodrit de vivències personals i artístiques durant aquests dos últims anys, en que Ramon Mirabet va salpar cap a una cerca personal i noves experiències que van més enllà de la simple creació musical. Com “La Gira del Mar”, de la que va informar ElBaix.cat, a bord d’un veler històric amb el que va recórrer navegant la costa de Catalunya i les Illes.

Fotografia: Avui

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here