L’operació sortida de Setmana Santa ha tornat a l’Aeroport del Prat després de dos anys de pandèmia.

Aquest Dijous Sant hi havia programades 848 operacions, entre enlairaments i arribades, una xifra que representa el 76% dels vols que hi havia el mateix dia del 2019, abans del coronavirus. Tot i que, com es pot observar, la recuperació plena encara queda lluny, s’ha produït un gran canvi en relació a les xifres de l’any passat, quan només van operar 180 avions. La xifra més alta és la d’aquest Divendres Sant amb 872 vols programats.

Fins dilluns hi ha programades 8.882 operacions que suposen ja un 82 % del total ofert el 2019. Les maletes, grans motxilles, passaports i abraçades han reaparegut a les terminals després dels dos anys de paralització.

L’increment d’activitat també es produeix en els viatges en ferrocarril. RENFE ofereix aquests dies 160.000 places dels serveis de trens d’AVE i llarga distància que circulen a Catalunya, un 10 % més que l’oferta habitual. Les destinacions més demandes són Andalusia, el País Basc, el País Valencià i Madrid. Pel que fa als trens regionals, l’increment és en els que arriben a la Costa Daurada i la Costa Brava.

Font: ACN i BTV

Fotografia: BTV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here