CCOO del Baix Llobregat i la Fundació Cívica Esperanzah organitzen una nova edició de la Caminada Popular pel treball digne i l’economia solidària, que tindrà lloc el diumenge 8 de maig.

L’activitat (a la fotografia, una edició anterior) vol visualitzar els valors del treball digne i de l’economia social i reivindicar la preservació del riu Llobregat. És una activitat festiva i de sensibilització adreçades a un públic intergeneracional i divers per donar visibilitat als valors que defensa i implicar tota la comarca del Baix Llobregat en favor de la preservació del riu i el seu entorn.

La recaptació de la Caminada va destinada a entitats de la comarca que promoguin els valors del treball digne, l’economia solidària i inclusiva, la solidaritat, el respecte, la protecció i el gaudi de la natura i la consciència del patrimoni i el territori del Baix Llobregat. Aquest any, la recaptació es destinarà a l’Associació Catalana per la Pau, per atendre les necessitats derivades de la guerra a Ucraïna.

La Caminada implicarà entitats socials, mediambientals, esplais i associacions que treballen en la integració de persones amb diversitats físiques, motores i psíquiques.

Aquesta tercera edició de La Caminada tindrà dues sortides, des de Cornellà i des del Prat de Llobregat, amb arribada al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat. Ja s’ha obert el termini d’inscripció a tickètic.

Font: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here