Rosalía, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, convertida en una estrella global, ha anunciat que realitzarà la seva primera gira mundial, “Motomami World Tour”, a partir del 6 de juliol. La primera actuació serà a Almeria (Espanya). Passarà per Llatinoamèrica, Estats Units i diverses capitals europees: en total 46 concerts.

L’actuació a Catalunya serà al Palau Sant Jordi de Barcelona, els dies 23 i 24 de juliol. Les entrades surten a la venda aquest divendres, 22 d’abril, a la seva pàgina web, a les 10 hores del matí, segons l’hora de cada un dels quinze països que visitarà durant la gira.

Rosalía actuarà entre el 6 de juliol i l’1 d’agost en diverses ciutats de l’Estat espanyol. A València ho farà el 16 de juliol i a Palma de Mallorca, l’1 d’agost.

El mes d’agost la cantant farà recitals a Mèxic, Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico i Canadà. I als Estats Units actuarà en una desena de ciutats, incloses Nova York i Los Ángeles.

Els darrers mesos de l’any, tornarà a Europa: serà el torn de Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i Regne Unit. Tancarà la gira a París, el 18 de desembre.

Les expectatives de cara a la gira mundial són immillorables, atesa la bona acollida que ha tingut el seu darrer disc” Motomami”, que ha triomfat a les llistes de plataformes com Spotify i ha rebut elogis de la crítica especialitzada.

Fotografia: CNN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here