L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitzen, un any més, la FiraTapa com a colofó de les Festes de la Carxofa. Aquest cap de setmana, 22, 23 i 24 d’abril, es pot gaudir de la setena edició d’aquesta mostra de tapes elaborades amb Carxofa Prat per diversos restauradors de la ciutat.

A banda de tastar les sorprenents i delicioses propostes gastronòmiques dels establiments del Prat també es podrà ballar i cantar amb actuacions musicals, i diverses activitats, com el Marcat d’Artesans El Prat Crea o el Concurs Pelar Carxofa Prat.

Participen a la FiraTapa d’aquest any els restauradors: Casa de Andalucía Gastro, El Regust, La Capsa, La Croqueteria del Prat, La Masia Emilio Sánchez, Lola’s Brunch, Majaretas, Sagnier-Fundació Rubricatus, Taverna Típica La Moderna i AGT (Associació de Gastronomia i Turisme).

Dins les Festes de la Carxofa, el passat diumenge 3 d’abril, tot i la pluja, una festa  multitudinària va concentrar més de 950 persones al parc del Fondo d’En Peixo, en la tradicional Carxofada, durant la que es van cuinar més de 3.000 carxofes. I el diumenge 10 d’abril es va celebrar l’Escarxofa&Jazz: més de 2.000 persones van omplir la plaça Joan García Nieto, celebrant la música, la gastronomia i el bon temps. Ara, coincidint amb el cap de setmana de Sant Jordi, la FiraTapa, posa punt i final a les Festes dedicades a les carxofes, que al costat del Pollastre Pota Blava, són un símbol gastronòmic i identitari del Prat de Llobregat.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here