La sala de Les Escoles de Sant Just Desvern es va quedar petita per acollir aquest dimecres, 20 d’abril, la presentació de Sergi Seguí com a cap de llista d’ERC a la localitat de cara a les eleccions municipals de 2023.

Va ser una trobada oberta on es van anunciar els trets bàsics de la candidatura d’ERC, que serà en cremallera, i les grans línies de les seves propostes per al municipi. Però ERC, primer partit de Sant Just que presenta la seva candidatura, va voler donar a conèixer també qui seran els següents de la llista: es tracta de l’advocada i actual regidora, Desirèe Triler, número 2, i de l’economista Dani Delgado, número 3. El cap de llista, Sergi Seguí, veí del barri de Mas Lluí, regidor des de l’any 2011 i actual portaveu local del partit, és llicenciat en Humanitats i post grau en Gestió Cultural.

Seguí i els seus companys i companyes, van rebre el suport de Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu nacional d’ERC, de Jordi Albert, diputat de Sant Andreu de la Barca al Parlament de Catalunya, i de Joan Borràs, president comarcal del partit i alcalde del Papiol. Va presentar l’acte la periodista Olga Vallejo.

La voluntat d’ERC és que la ciutadania conegui amb temps suficient les persones que es presenten i les idees que defensen “per poder explicar-los el que proposem per Sant Just i escoltar quines són les seves necessitats”, va explicar Seguí.

En les darreres eleccions de 2019, la candidatura d’ ERC, encapçalada ja per Sergi Seguí, va obtenir tres regidors. Sant Just té en l’actualitat un govern format pel PSC (7 regidors) i Movem Sant Just (els comuns) que té un regidor. L’alcalde és el socialista Joan Basagañas, que l’any 2020 va substituir al fins llavors alcalde Josep Perpinyà, que va al·legar motius de salut per dimitir i que posteriorment, tal com va informar elBaix.cat, va protagonitzar un polèmic i frustrat intent d’accedir al lloc de gerent del Parc de Collserola. El fet que Perpinyà, que va ser alcalde del 2004 fins al 2020, no es presenti deixa més obertes que mai les eleccions de 2023.

Font: ERC Sant Just Desvern

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here