Aquest dijous, 28 d’abril, a les 5 de la tarda, a la Granja de la Ricarda (a la fotografia), al Prat de Llobregat, tindrà llloc la Jornada de Sostenibilitat Hotelera de Barcelona.

La trobada reunirà al voltant de 100 hotelers i hoteleres catalans interessats en orientar el seu hotel cap a un model de negoci més rendible i sostenible. A l’esdeveniment hi assistirà Lluís Mijoler, alcalde del Prat, que inaugurarà l’acte en suport a un sector hoteler més compromès amb la sostenibilitat i el medi ambient. Clausurarà la jornada el conseller comarcal Juan Pedro Pérez.

ECO-ONE, l’empresa emergent valenciana dedicada a ajudar als hotels en la seva ruta cap a la sostenibilitat, aposta aquesta vegada per Barcelona, i en concret pel Baix Llobregat, després de l’èxit de les anteriors jornades celebrades amb el mateix format a Mallorca i a Málaga.

Ilunion Hotels, Grup Soteras, Mas Salagros Eco-Resort i AEDH (Associació Espanyola de Directors d’Hotel)  participaran en la taula de debat moderada per Zdenka Lara, co-fundadora d’ECO-ONE.

Les jornades pretenen sensibilitzar i evidenciar el treball que queda per fer per a aconseguir un turisme més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Segons els organitzadors, “establir un pla estratègic que solucioni la problemàtica mediambiental, és possible estrenyent llaços amb els diferents agents socials, polítics i econòmics”. Haver elegit el Prat de Llobregat per celebrar la Jornada ja és tota una declaració d’intencions.

Font: ECO-ONE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here