El dimecres 11 de maig, Sant Feliu celebrarà a l’Auditori del Palau Falguera, la Jornada “Agenda 2030. Instrument de transformació local i global”, organitzada per la “Red de entidades locales para la agenda 2030” i el Plan de recuperación, transformación y Resiliencia” en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Ja s’han obert les inscripcions.

Inauguraran la Jornada l’alcaldessa de la ciutat, Lidia Muñoz i el secretari d’Estat para la Agenda 2030 del Govern central, Enrique Santiago.

Entre les diverses taules rodones hi haurà la titulada  “Agenda 2030: del global al local, el paper de les institucions de canvi material”, amb la participació de la mateixa alcaldessa de Sant Feliu, l’alcalde de Palma i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. A continuació Carmen Sánchez-Miranda, Head of Office UN-Habitat Office- Spain, pronunciarà una conferència.

D’altres taules abordaran temes com “Agents locals contribuint a l’Agenda 2030”, amb representants de l’empresa SET, de la cooperativa MTK SPACE, de Cinebaix i de l’Oficina de Serveis Ambientals .

La taula que exposarà “Experiències Agenda 2030 en el món local” , comptarà amb representants dels  Ajuntaments de Vaciamadrid, de Barcelona i de Riba -Roja de Túria i del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat  de Catalunya.

La Taula “ODS 11. L’Agenda Urbana com a motor d’acceleració per a construir ciutats inclusives, sostenibles, segures i resilients”, tindrà la presència de representants de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, de l’Ajuntament de Mataró, i del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

La Jornada es realitza en el marc de la implementació de l’Agenda 2030 i té el suport de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Provincies: una important reflexió sobre el paper de les administacions públiques i els agents socials i econòmics en les diferents dimensions del desenvolupament sostenible.

Inscripcions: https://www.santfeliu.cat/jornada2030.faces?xmid=11824&workflow=aj2030.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here