Festa Esplai és el gran esdeveniment que organitza cada any Fundesplai, que està obert a infants, joves, monitors i monitores i famílies de tot Catalunya. Festa Esplai és un dels punt culminants de la campanya d’estiu. Després de dos anys de no poder fer-se  per la pandèmia , aquest any es torna a celebrar el diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat. I ho fa estrenant  logo i afegint al nom el lema “Fem possible un món millor”.

La Festa, que vol que les persones participants es converteixin en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) oferirà més de 50 activitats lúdiques i educatives per a infants, joves i famílies. Serà la cloenda dels curs dels esplais i punt d’arrencada de la campanya d’estiu, que inclou prop de 1.000 tandes de casals colònies, campaments, camps de treball i colònies de família per aquest proper estiu. En total Fundesplai oferirà 80.000 places per a  aquestes activitats. Durant el 2021 s’ha incorporat a Fundesplai l’entitat “7 i Tria” de Sant Andreu de la Barca. La Festa també servirà per difondre la campanya de captació de fons per poder atorgar beques per a que tots els infants puguin anar als casals i a les colònies durant els mesos d’estiu.

“Festa Esplai. Fem possible un món millor” és ja tot un referent en el món de l’educació en el lleure i representa la culminació de la tasca que s’ha fet al llarg del curs als esplais i projectes d’aquesta Fundació amb seu al Prat de Llobregat.

Font: Fundesplai

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here