Dins els actes que recorden el 50 aniversari de la avinguda del pont de Carles III a Molins de Rei, dels que elBaix.cat ja ha anat informant, destaca un interessant cicle de conferències, “On és el pont? ”, que comença aquesta propera setmana.

La primera xerrada serà el dijous 5 de maig i anirà a càrrec de Jaume Font i Garolera, doctor en Geografia per la Universitat de Barcelona i professor d’aquesta Universitat.  Analitzarà “ La formació de la xarxa de comunicacions i la seva incidència a Molins de Rei , del segle XVIII a l’actualitat”.

La segona tindrà lloc el 12 de maig. Porta per títol : “Evolució de la xarxa de comunicacions de la vall baixa del Llobregat i dels accessos a Barcelona, del segle XVIII a l’actualitat”, a càrrec de Teresa Navas i Ferrer, doctora en Geografia per la Universitat de Barcelona i professora de la UPC.

I la tercera conferència serà el dia 19 de maig. Carles Guirado González, doctor en Geografia per la UAB, parlarà sobre “El pont de Molins de Rei i la seva influència en l’espai urbà de la vila: del nucli medieval a la vila contemporània”.

Totes les xerrades es celebraran a les 7 de la tarda, a la Federació Obrera  ( carrer de Jacint Verdaguer, 48). El cicle ha estat organitzat per la Comissió Cívica 50 aniversari de la Caiguda del Pont de Carles III, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de la vila.

Font: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here