Les assemblees dels dos grups que formen Junts x Sant Vicenç, Vicentins pel Canvi i ERC, van triar la setmana passada per unanimitat Maite Aymerich com a cap de llista de les eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig de 2023.

Aymerich va afirmar que “la il·lusió i el convenciment que em mou ara és el mateix que quan em vaig presentar davant vostre per encapçalar la llista el 2019”.  Els resultats de les eleccions de fa tres anys van provocar que ERC perdés l’alcaldia que ostentava Aymerich, que havia substituït en el càrrec a Oriol Junqueras el desembre de 2015 (a la fotografia). En aquelles eleccions el PSC i ERC van empatar a 8 regidors, tot i que els socialistes van guanyar en vots populars. Ciutadans va obtenir 3 regidors i Sant Vicenç-En Comú Podem, 2. El pacte entre el PSC i Ciutadans va fer alcalde al socialista Miguel Comino. La descomposició de Ciutadans, que ja ha arribat també a Sant Vicenç, deixa unes eleccions del 2023 molt obertes.

Maite Aymerich és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Ha treballat com a docent en diferents àmbits educatius i com a educadora social en centres de menors i pedagoga en Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència ; actualment, treballa a l’Equip d’Assessorament Psicològic del Departament d’Educació a Sant Vicenç. Quan va deixar de ser alcaldessa va ser nomenada Directora General de Currículum i Personalització del Departament d’Educació de la Generalitat fins el mes de novembre de l’any passat. Llavors va retornar a la seva feina i es va centrar en la seva tasca com a portaveu del grup municipal.

Font: Junts x Sant Vicenç

 

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here