Crisi a Ciutadans. Després de Sant Feliu de Llobregat, on va marxar l’exsenador taronja Xavier Alegre, de Gavà, on qui fou un dels primers regidors a Catalunya, Miquel Ángel Ibáñez, també va deixar el partit, de Sant Vicenç dels Horts, de Sant Boi de Llobregat i d’Esparreguera, ara arriba el torn d’Esplugues de Llobregat: les baixes a Ciutadans no s’aturen i els consistoris es van omplint de regidors i regidores trànsfugues de la formació política d’Inés Arrimadas, que passen a figurar com a no adscrits.

Aquesta setmana, el regidor de Ciutadans a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Ali Beizaee, ha anunciat la seva incorporació al partit Valents, que impulsa la regidora de Barcelona, Eva Parera. També s’han incorporat al nou partit Fermín Molero i Julián Domínguez.

Eva Parera ha declarat que Valents, un nova formació de la dreta espanyolista, que hereta les restes del partit que va fundar l’exprimer ministre francès Manuel Valls, ara dimitit de l’Ajuntament de Barcelona, vol ser present “als 947 municipis de Catalunya” i que vol “incidir en la vida dels catalans, i, per descomptat, dels ciutadans d’Esplugues de Llobregat”

Ali Beizaee és originari de l’Iran i porta més de 22 anys sent resident a Espanya. És enginyer tècnic aeronàutic. Es va afiliar a Ciutadans l’any 2018 i el 2019 es va presentar per aquest partit a les eleccions municipals. Ara ha decidit abandonar-lo. Ciutadans, que va arribar a guanyar les eleccions al Parlament al Baix Llobregat l’any 2017, s’està desfent a la comarca i tot apunta que a les eleccions de 2023 perdrà bona part de la seva representació als ajuntaments. En canvi, l’aparició de Valents suposarà la presència d’una nova oferta política que competirà pels espais del PSC, de Ciutadans, del PP i de VOX.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here