L’Ajuntament de Martorell,  a partir de la crida de l’Aliança #Primavera 360, convoca a tota la comunitat educativa per donar a conèixer la seva experiència en la implementació de la Carta Bàsica d’Activitats Extraescolars i per generar debat amb la resta d’agents educatius del territori en relació a les oportunitats i dificultats trobades i com poder col·laborar entre tots en la seva millora, per esdevenir un projecte sòlid i de futur.

La proposta es concreta en una Jornada, Martorell Educa, “Una oferta d’extraescolars bàsica, universal i gratuïta a debat”, que tindrà lloc aquest dijous 5 de maig pel matí, conduïda pel periodista Victor Saura, director del Diari de l’Educació.

La benvinguda, a dos quarts de 10, i la cloenda aniran a càrrec del alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. Farà la presentació  de la jornada la regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende.

A continuació, l’equip de Martorell Educa 360, esposarà el tema “Martorell Educa 360: una aposta municipal per la igualtat d’oportunitats”.

Després d’una pausa-cafè, a dos quarts de 12, tindrà lloc la taula de debat: “Diversitats de plans, reptes comuns?”, amb la participació de Marcel.lina Bosch, subdirectora general d’Atenció i Suport a la Comunitat Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat, Oriol Marcè, subdirector d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, i Edgar Iglesias, professor de la Universitat de Girona i col·laborador de l’Aliança Educació 360 de Catalunya. Finalment s’elaboraran les conclusions de la jornada.

Font: Ajuntament de Martorell

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here