La Caminada popular pel treball digne i l’economia solidària tindrà lloc aquest diumenge 8 de maig. Està organitzada, tal com ja va informar elBaix.cat, pel sindicat CCOO i per la cooperativa Esperanzah!.

Repassem les informacions pràctiques: Aquest any la Caminada sortirà de Cornellà i del Prat de Llobregat, a dos quarts de 10 del matí. El punt d’arribada serà el Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat, on hi haurà esmorzar per a tothom.

La sortida des de Cornellà serà a la mateixa seu de CCOO, a la carretera d’Esplugues , 68. La distància fins la zona lúdica és de 3’9 kilòmetres.

La sortida del Prat serà al Parc del Riu,  (Ronda de Llevant s/n, al creuament amb l’Avinguda Verge de Montserrat). La distància fins Sant Boi és, en aquest cas, una mica superior: 5’9 kilòmetres.

Un cop arribades les marxes al Parc Fluvial, cap a les 11 del matí, hi haurà una actuació cultural i parlaments a càrrec d’Enrique Carrillo, d’Esperanzah!, del secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Josep Maria Romero, i de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

Les entrades tenen un preu mínim de 5 euros, i inclouen samarreta, aigua i un petit esmorzar. Els donatius , en aquesta ocasió, es destinaran íntegrament a la campanya d’emergència per a la població refugiada d’Ucraïna de l’Associació Catalana per la Pau.

La caminada reivindica els valors del treball digne, l’economia solidària i inclusiva, la solidaritat, el respecte, la protecció i el gaudi de la natura concretada en el riu Llobregat com a eix vertebrador de la comarca, i la consciència del nostre patrimoni i el territori.

Entre les entitats que s’hi han implicat hi ha Schweppes, Cuina Justa, Sorigué, el Consell Comarcal, els ajuntaments de Cornellà, el Prat i Sant Boi, Solidança, i mitjans de comunicació com El Far, El Llobregat i aquest diari, ElBaix.cat.

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here