Aquest dimecres, dia 4 de maig, es va  constituir  a l’Espai Baronda, d’Esplugues de Llobregat, la Taula Social Metropolitana.

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de Polítiques Socials de l’Àrea de Desenvolupament  Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que té com objectiu ser un espai de diàleg i d’intercanvi de coneixements sobre les problemàtiques i els reptes socials que afecten als 36 municipis, la major part de la comarca del Baix Llobregat,  que formen part d’aquest espai metropolità  i que comparteixen realitats demogràfiques, socials i econòmiques.

L’objectiu de la Taula és donar resposta a reptes metropolitans que també són globals: la garantia alimentària, així com l’envelliment i la solitud, i fer-ho mobilitzant el coneixement municipal en matèria de polítiques socials.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, va donar la benvinguda als centenar d’assistents a la jornada, tècnics i responsables municipals de diferents poblacions de l’Àrea metropolitana, als que va encoratjar a “aprofitar les eines tecnològiques  a l’abast, per ser més eficients, per poder treballar en xarxa”.

La representant de l’AMB, Montserrat Ballarín, va explicar que al territori hi ha serveis i “realitats diferents” sobre aliments per a col·lectius amb necessitats i sobre l’envelliment i  ”la nostra tasca és que siguin el més inclusius i efectius possible”.

Font: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here