El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat , Sant Joan Despí i Sant Just Desvern han renovat la col·laboració per seguir impulsant “La Ruta del TRAM”.

Aquesta campanya impulsa un turisme sostenible, fent ús del transport públic, per descobrir indrets rellevants, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia del Baix Llobregat; a més, ofereix descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa  Trambaix ( línies T1, T2 i T3).

La campanya es va presentar aquest dijous, dia 5 de maig, al Parc de Torreblanca (a la fotografia). Hi van participar la presidenta del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme, Eva Martínez Morales, l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz Càceres, el director general del TRAM, Humberto López, i regidors i regidores dels ajuntaments de Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Els atractius del Baix Llobregat i “La Ruta del TRAM”

La Ruta del TRAM ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara: l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica de “La Rajoleta” a Esplugues, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà, l’edifici Walden i el Mirador a Sant Just, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu.

A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i una variada oferta gastronòmica de restaurants que cuinen amb productes de proximitat Km 0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, completen les recomanacions per gaudir d’aquesta ruta a un salt de Barcelona, i que també poden utilitzar els veïns i veïnes del Baix Llobregat per conèixer millor els municipis veïns.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat.

Font: Baix Llobregat Turisme

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here