Amb l’impuls de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat , la participació de l’Associació  Industrial Olesa (AIO) i el suport de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Olesa de Montserrat es posiciona com a destí d’inversió industrial, sota la nova marca “Olesa Industrial”. Es tracta d’una iniciativa que persegueix consolidar el talent i afavorir l’arribada de noves inversions que ajudin a millorar l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi.

Olesa Industrial explica que el municipi és porta d’entrada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i es troba estratègicament ubicat en un dels principals eixos d’infraestructures de comunicació i de la indústria de Catalunya.  El regidor de Promoció Econòmica, Didac Solà, recorda que “Amb una població de 24.000 habitants, el municipi compta amb 9 polígons d’activitat en una superfície de 110 hectàrees, amb més de 150 empreses”

Per tal de facilitar l’arribada de noves empreses es disposa del portal web www.olesaindustrial.cat , un directori empresarial on trobar tota la informació de polígons, recursos i espais disponibles.

“El projecte Olesa Industrial és determinant per a la transformació i millora del teixit empresarial olesà. Desenvolupar el potencial industrial del nostre municipi és decisiu per a la creació d’oportunitats i la generació de riquesa i ocupació per a la nostra ciutadania”, afirma l’alcalde, Miquel Riera.

Els tres eixos d’actuació d’Olesa Industrial són donar a conèixer la riquesa i capacitat del seu territori, l’impuls d’una transformació sostenible i digital del seus polígons, i l’associacionisme empresarial.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here