L’Ajuntament de Castellví de Rosanes va rebre, el passat dia 4 de maig, de la Diputació de Barcelona els projectes d’urbanització dels barris de Can Sunyer i Valldaina.

El lliurament el va efectuar el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, en una reunió de treball on hi van ser presents l’alcalde, Adrià Camino, i diversos membres del consistori (a la fotografia).

Els projectes d’urbanització indiquen com s’han de fer les infraestructures i serveis pendents als barris perquè aquests es puguin considerar finalitzats i que l’Ajuntament pugui fer-ne la recepció. Tenir el projecte d’urbanització és el pas previ a fer la reparcel·lació que, un cop feta, permetrà iniciar les obres.

Les diferents infraestructures  i serveis que s’hauran de construir són aquells que no es van arribar mai a completar quan es van crear els barris, cap els anys 60-70, en el marc d’un creixement descontrolat que va afectar a molts municipis de la comarca.

El fet que Can Sunyer i Valldaina no comptin amb tots els serveis i infraestructures  i que, per tant, l’Ajuntament no n’hagi pogut fer la recepció, implica que els veïns i veïnes no poden demanar llicencies d’obres, llevat de casos d’emergència, ja que un canvi de llei així ho va determinar, no només per Castellví sinó també per totes aquelles urbanitzacions del Baix Llobregat  Catalunya que es troben en la mateixa situació.

Els projectes s’explicaran properament de forma detallada al veïnat a través de diferents reunions informatives.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here