Lucas Alonso Duró, de l’Urban Atlètics, amb 32’19’’ i Encarna Núñez Mesa, del CA Vic,  amb 36’40’’, s’han imposat en els 10.000 metres de la 22a Cursa Delta Prat celebrada aquest diumenge. En la categoria de 5.000 metres han guanyat Redouan Ronaz i Marta Mesalles  Lupión.

Gran èxit de participants en la prova que cada any organitza el Periòdic Delta , del Prat de Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i de la Federació Catalana d’Atletisme.

El total de persones que han pres part a les diferents categories de la prova potablava, una de les més populars i de referència del calendari català de curses de fons, ha estat d’un miler d’atletes.

En l’edició d’enguany s’ha reprès el format original anterior a la pandèmia i s’han fet els dos recorreguts habituals: 5.000 metres i 10.000 metres, a més de les curses infantils.

La sortida i l’arribada han estat novament les pistes d’atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier del Prat. El recorregut ha estat amenitzat per tres bandes de batuka de la Colla de Diables del Prat, que han donat el toc musical i d’animació encoratjant tothom que hi ha participat.

Font: Periòdic Delta

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here