El grup de Cornellà, Estopa, ha iniciat una nova gira sota el títol de “Gira Fuego”. La gira va començar a Lleida el divendres 6 d’aquest mes de maig i tindrà un moment clau amb el concert que tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona el proper dissabte 14 de maig a les 9 de la nit.

Amb la Gira Fuego, els germans Muñoz celebren els seus vint anys de carrera musical presentant les cançons del seu nou disc i recordant els seus grans èxits. En el darrer disc, Fuego, hi figuren cançons com la que dona nom a tot l’àlbum, Fuego, o El último renglón o Ya no estoy loco.

Estopa és un dels referents de la música a Catalunya i a l’Estat espanyol, amb més de 5.000.000 de discos venuts a tot el món. És un grup de pop/rumba/flamenc fundat l’any 1999 pels germans José i David Muñoz, naturals del Barri de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat. Com és prou sabut, abans de poder dedicar-se a la música van treballar en la producció de peces per a cotxes en una de les filials de SEAT, Novel Lahnwerk. El seu primer èxit fou la coneguda cançó “La raja de tu falda”.

La gira d’Estopa, després de Lleida i Barcelona, arribarà a Granada, Sevilla, Valladolid, Girona, Tarragona, Alacant, València, Ciudad Real, Sallent de Gállego, Palma de Mallorca, Huelva, Cadis,  Gran Canaria, Marbella, Córdoba, Tenerife, Murcia, Madrid, Navarra, Saragossa i La Palma.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here