Un conjunt d’entitats entre les que es troben CCOO, l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), FAVBAIX, El Canal, Catalunya Camina, UGT i l’Associació d’empresaris del Polígon Industrial El Pla, organitzen el proper dissabte, dia 14 de maig, la marxa reivindicativa VolemTramAlPla. L’acció exigeix que el TRAMBaix arribi fins el polígon industrial El Pla, situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei, i que arribi més enllà fins Molins i Sant Vicenç dels Horts.

La marxa sortirà a les 12 del migdia de la carretera Laureà Miró/ Carretera Sanson, a Sant Feliu i anirà fent aturades simbòliques a les parades reivindicades.. A les 2 es farà un dinar, amb paella inclosa, al parc del Pont de la Cadena, a Molins de Rei.

Cal reserva prèvia trucant al telèfon 933779292 o al correu electrònic: bllapag@ccoo.cat. El preu del tiquet és de 5 euros.

El projecte d’urbanització posterior a les obres de soterrament de les vies de RENFE a Sant Feliu de Llobregat, preveu l’entrada del TRAM fins a la l’actual estació de RENFE i, més enllà, l’arribada al polígon industrial El Pla. Les entitats convocants se’n volen assegurar i pressionar perquè el tramvia arribi fins Molins de Rei.

Font: PTP

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here