Aquest proper dissabte, dia 14 de maig, a Sant Feliu de Llobregat, dins el programa Let’s Cleen Up Europe, s’organitza una acció de neteja dels entorns del municipi. En aquesta ocasió es repeteix la localització als marges del riu Llobregat.

L’activitat acabarà com en anteriors edicions, amb la col·locació dels residus recollits, al mig de la Plaça de la Vila de la ciutat com a forma de fer visible per a la ciutadania, tota la deixalla recollida.

Aquesta acció està impulsada per les entitats Seny i Ordre, ADF Sant Feliu, Fridays 4 Future Sant Feliu, El Rebost, La Revolta i Amics de la Natura. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de l’Agència Catalana de Residus, que és la que coordina les accions del Let’s Clean Up Europe a nivell català. A moltes localitats, l’acció es va portar a terme el cap de setmana passat.

Els objectius que persegueix aquesta acció són d’una banda eliminar els residus que hi ha dipositats als marges del riu i,  per l’altra, crear consciència ecològica a la ciutadania sobre la importància de mantenir en bon estat els espais verds del nostre entorn.

Les dues anteriors edicions, el setembre de de 2020 a Collserola, i i el maig de 2021 al riu Llobregat, van comptar amb més de 150 persones voluntàries. Es va recollir una tona de residus l’any 2020 i 3’5 tones l’any passat. L’acció és una mostra del creixement de la consciència ecològica a la comarca del Baix Llobregat.

Font: Seny i Ordre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here