Algunes  persones o entitats relacionades amb el Baix Llobregat podrien ser candidates als Premis Àtila 2022 que convoca Ecologistes en Acció: la ministra de Transports i exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el president d’AENA, Maurici Lucena per la seva insistència en ampliar l’aeroport del Prat, l’Associació Plataforma d’Afectats per les Restriccions Circulatòries per la seva lluita contra les Zones de Baixes Emissions (ZBE)…

Amb aquests premis es distingeixen les persones, organitzacions o projectes que al llarg dels dotze mesos hagin destacat per la seva contribució a la destrucció del medi ambient.

Fins el 31 de maig es poden presentar candidatures a aquests premis, que tenen dues categories: Àtila i Cavall d’Àtila. Els nominats podran participar en qualsevol de les seccions de què consten els guardons: actuació més bàrbara, ximpleria més destacable, més presumpta malversació de fons públics o privats per a la destrucció de la natura i més nyap.

Els Premis es convoquen en motiu de la celebració, el 5 de juny, del Dia Mundial del Medi Ambient, i es donaran a conèixer la vigília, el dia 4 de juny.

Font: Ecologistes en Acció

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here