L’Escola Cooperativa Daina-Isard d’Olesa de Montserrat participarà aquest dissabte, 14 de maig, a Girona, en la gran final de la 6a edició de la Robocat. Es tracta d’una competició de robòtica i programació que organitza l’Associació el Racó dels Robotàires.

L’Escola olesana va ser el passat dissabte, dia 7 de maig, seu de la fase territorial de la Robocat. Després de quatre rondes molt ajustades, dos equips de la Daina Isard s’han proclamat campions de la categoria sènior i dos equips més de la mateixa escola han pujat al pòdium en la categoria Júnior.

Aquest any 2022, més de 50 equips han competit per aconseguir la victòria amb el seu robot. La temàtica d’aquesta edició ha estat centrada en la figura dels castellers. Es tractava de programar un robot capaç de construir castells amb el màxim de pisos possible.

A la competició del dissabte hi van assistir l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, i el Delegat del Govern de la Generalitat a la regió de Barcelona, Toni Morral (a la fotografia).

Tots els equips classificats lluitaran dissabte per guanyar la gran final.

Fonts: Robocat / Ajuntament d’Olesa/ @delgovbarcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here