El 14 i 15 de maig tornen a Viladecans la Fira de Sant Isidre, amb la celebració del seu 50è aniversari, i la Mostra d’Entitats que arriba a la vintena edició.

Després de la suspensió de l’any 2020 i de l’edició especial del 2021, amb un format descafeïnat per evitar aglomeracions, l’esdeveniment recupera el seu esperit habitual en el recinte firal Cúbic i el seu entorn.

Durant un cap de setmana, la cita tornarà a mostrar la vitalitat de la ciutat, així com el compromís perquè Viladecans vagi fent passos per ser una ciutat climàticament neutra.

L’edifici Cúbic acollirà l’estand institucional i l’Exposició de Fruits del  Camp, de la Cooperativa Agrícola, l’origen d’aquesta celebració. Amb motiu del mig segle també hi hauran exposicions sobre la pagesia i la història de la Fira. A més s’hi celebrarà un Mercat de Pagès.

Una  de les novetats de la Fira Comercial, serà el nou Espai Dolç-Salat. També s’hi faran casaments en directe i la celebració de dues Noces d’Or.

La Mostra Gastronòmica acollirà nombroses activitats com tallers de cuina, degustacions o showcookings. La restauració aportarà per primera vegada el Menú Especial de Sant Isidre servit en set establiments.

La Mostra d’Entitats arriba a les dues dècades amb una gran participació: 53 associacions.

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here