Del 19 al 22 de maig Sant Boi de Llobregat tornarà a gaudir d’una Festa Major recuperada com espai de retrobament i gaudi col·lectiu. El pregó serà a càrrec de la Unió Esportiva Santboiana, amb motiu de la commemoració del centenari de l’entitat. Concerts i activitats pensades per a tots els públics ompliran carrers i places de la ciutat: el carrer Baldiri Aleu, la plaça de l’Ajuntament, l’envelat de la plaça de l’Agricultura o el parc de la Muntanyeta.

En aquesta edició la festa comptarà amb artistes ja consolidats del panorama musical: Els Catarres ( fotografia) , Mala Rodríguez, Antonio Carmona i Família, Mclan o Marisol Bizcocho, entre altres, són els plats forts del programa d’enguany. També hi haurà una representació del talent santboià: Extremband i Grooviyana.

Espectacles per a tota la família, cultura popular amb la 33a Trobada gegantera i la presentació del nou vestuari dels gegants de Sant Boi, el Correfoc, el Festival Flamenc, la dansa o el teatre, ompliran d’activitats els dies d’una Festa Major que ja s’apropa.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here