L’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat va viure aquest diumenge un partit digne del centenari que la UE Santboiana està celebrant aquest any.

La UE Santboiana va derrotar al Barça per 30 a 23 en partit dels playoffs de la Divisió d’Honor de Rugbi, en el derbi català. El partit va començar molt bé pels de Sant Boi que es van situar amb un 14 a 0, però el Barça es va arribar a posar amb un 17-18; finalment la UE Santboiana es va poder imposar.

Aquesta victòria atorga a l’equip de Sant Boi el dret a disputar una de les dues semifinals de la Lliga, en la que també comptarà  amb el factor a favor de jugar al Baldiri Aleu.

Marcos Puig, rugbista santboià que va anotar un assaig molt important, va destacar el triomf sobre el Barça recordant que era un rival molt difícil. Puig va agrair el suport der tothom.

El somni del títol de la Lliga d’Honor es podria fer realitat. En semifinals la Santboiana haurà de competir amb algun dels altres equips classificats, AMPO Ordizia o El Salvador. Per conèixer el quart possible contrincant caldrà esperar al desenllaç del “cas Van del Rej”, jugador sud-africà de l’Alcobendas presumptament implicat en un cas de falsificació de documents. El partit Alcobendas-Complutense ha estat ajornat fins que es coneguin les possibles sancions a l’Alcobendas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here