El TerrorMolins, Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, prepara una nova edició que tindrà lloc a la vila del 4 al 13 de novembre de forma presencial, i online del 27 d’octubre al 13 de novembre.

Després d’un 40è aniversari que va celebrar la tornada a les sales de cinema i a la progressiva normalitat, l’edició d’aquest any, la número 41, tindrà els musicals de terror com a motiu central.

Títols com The Rocky Horror Picture Show, La botiga dels horrors, El fantasma del paraíso , Sweeney Todd i altres films emblemàtics del gènere ressonen en la concepció d’un festival que, ja encetada la seva quarta dècada de vida, pretén ser una celebració del terror, del cinema, de la música i en definitiva de la cultura en un panorama postpandèmic. El TerrorMolins 2022, doncs, preveu oferir una programació eclèctica  en obres i també en activitats, implicant i potenciant totes les disciplines artístiques al voltant del cinema de gènere.

La convocatòria de llargs i curts està oberta fins a finals d’estiu, així com les dels concursos de microrelats de terror i de vídeos de terror de 20 segons , que romandran obertes fins el mes d’octubre. El festival es troba, doncs, en ple procés de programació, però anima a les persones interessades a reservar les dates de novembre a l’agenda.

Font: TerrorMolins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here