La pandèmia també va afectar les concentracions polítiques, entre elles la tradicional Festa del Baix Llobregat, que durant anys va organitzar ICV, i que els darrers dos anys no es va poder celebrar.  En la nova etapa política, El Prat En Comú i Baix Llobregat En Comú, impulsen aquest acte polític i festiu que reunirà persones de tota la comarca.

El Parc Nou del Prat de Llobregat, acollirà el proper diumenge, 22 de maig, a partir de les 12 del migdia, una festa amb paella i l’actuació musical de Clash City Rockers.

L’element polític principal serà el míting, que comptarà amb les intervencions de Jéssica Albiach, presidenta d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Lluís Mijoler, alcalde del Prat (a la fotografia durant l’edició de 2019), i dels membres de la Coordinació del Baix Llobregat en Comú, Silvia López, de Castelldefels, i Claudio Carmona, de Cornellà. Els coordinadors de El Prat en Comú ,Alba Bou i Quim Bartolomé, també signen la convocatòria.

El tiquets per a la paella es poden adquirir o reservar fins aquest dijous,19 de maig.

La festa i la paella tenen lloc a un any de la celebració de les properes eleccions municipals de 2023, en les que tot fa pensar que Lluis Mijoler es presentarà a la reelecció.

Font: El Prat En Comú i Baix Llobregat En Comú

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here