Després de tres anys des de l’última edició presencial de la Fira de Cervelló, a causa de la pandèmia , aquest any es podrà tornar a veure el carrer Major ple de gom a gom, en un dels esdeveniments més importants dels que viu la localitat natal del president de la Generalitat, Josep Tarradellas.

Torna la Fira de Cervelló en el seu format habitual, amb estands dels comerços i de les entitats del municipi, i amb un munt d’activitats que converteixen la Fira en un esdeveniment transversal de comerç, cultura i diversió: gairebé 100 expositors i més de 50 activitats.

Enguany se celebra l’Any del Vidre i per això la Fira hi està dedicada. S’hi podran contemplar diferents materials relacionats amb l’ofici, aixì com a un mestre bufador de vidre. A més, es podrà gaudir de la Fira del Vi, de la celebració del XXIVè aniversari de la Colla de Geganters de Cervelló, de diferents propostes esportives, d’activitats infantils, d’atraccions de fira, etc. Activitats per a totes les edats, perquè la ciutadania de Cervelló pugui tornar a gaudir de la seva fira.

L’alcalde, José Ignacio Aparicio, ha destacat “l’esforç del teixit associatiu , del teixit comercial i empresarial i dels veïns i veïnes per col·laborar en aquesta edició en la qual podrem retrobar-nos de nou, recuperant la presencialitat sense restriccions i el contacte personal i directe entre veïns i veïnes”.

Font: Ajuntament de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here