El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, ha visitat durant les darreres setmanes diverses poblacions del Baix Llobregat: Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans. En tots els casos ha volgut fer costat a les direccions locals del PP en aquests municipis, on ara no té representació a l’Ajuntament.

Fernández es va reunir amb la junta local i simpatitzants del PP de Sant Just Desvern, va ser a la Fira de Sant Feliu de Llobregat, en motiu de les festes de les Roses, i va visitar la Fira de Sant Isidre a Viladecans (estand del PP a la fotografia).

Alejandro Fernández es va mostrar convençut que “creixerà la presència de regidors populars  als Ajuntaments del Baix Llobregat i serà decisiu en molts d’ells”. La previsible desaparició de Ciutadans pot facilitar un creixement del PP, tot i que aquest es pot veure condicionat per la fragmentació de l’espai de la dreta espanyolista, pel que també competiran VOX i el nou partit Valents, integrat en bona part per exmembres del Partit Popular.

Fernández, acompanyat dels dirigents locals de cada municipi va fer èmfasi en els trets característics del PP de cara a les eleccions municipals: baixada d’impostos i denúncia de la inseguretat ciutadana.

Les eleccions de 2019

El PP va obtenir, a les eleccions municipals de 2019, el 4’12 % del vots a Sant Just Desvern, el 3’94 % a Sant Feliu de Llobregat, i el 3’40 % a Viladecans. En tots tres casos va quedar fora de l’Ajuntament en no arribar al 5%. A la comarca el PP va aconseguir el 5’48% dels vots i només 10 regidors, dels quals 8 van ser obtinguts a Castelldefels.

Font: PP Catalunya

Fotografia: PP Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here