Raquel Albiol i Gilabert ha estat escollida aquesta setmana per unanimitat de l’assemblea local d’ERC de Cornellà de Llobregat (a la fotografia)  com a cap de llista a les eleccions municipals de 2023. Ha estat la única candidata que s’ha presentat a les eleccions primàries .

Albiol és la portaveu del grup municipal d’ERC i cap de l’oposició al consistori, on és regidora des de l’any 2015.

En un discurs emotiu Raquel Albiol va traslladar a la militància la necessitat d’un canvi a Cornellà “amb un partit socialista que fa més de 30 anys que governa amb majories absolutes i maneres de fer hegemòniques; cal una transformació a l’ajuntament, amb una proposta jove, dinàmica i constructiva i que escolti la ciutadania i les seves necessitats , i aquest canvi només el pot donar Esquerra Republicana”. La ja cap de llista va manifestar que “volem que Cornellà sigui el millor lloc on viure i per fer-ho possible hem de posar les persones al centre de totes les polítiques”.

Albiol es va  postular com “l’alcaldessa del segle XXI” i va  marcar com a objectiu prioritari de la seva candidatura preservar i posar al servei de la ciutadania la zona de Ribera Salinas,  un espai natural que avui es veu amenaçat per un projecte urbanístic impulsat per l’Ajuntament.

A les eleccions municipals de 2019, ERC va ser la segona força més votada amb el 14’06 % dels vots i 4 regidories. El PSC, encapçalat per Antonio Balmón, va aconseguir la majoria absoluta amb 14 regidories.

Font i fotografia: ERC Cornellà de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here