Sant Just Desvern va inaugurar el passat dissabte, 14 de maig, el Centre Cívic Soledat Sans Serafini, al barri del Mas Lluí.

Durant el matí de portes obertes en motiu de l’obertura es van organitzar activitats familiars perquè el veïnat pogués conèixer aquest nou equipament.

També es va projectar un vídeo en què Soledat Sans Serafini va explicar en primera persona la història dels 40 anys del Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau. També va tenir lloc un cercavila pel parc de la Iulia Quieta, un contacontes, la visita de l’Arrel i els capgrossos amb la Colla gegantera i una batucada amb els Dimonis Apagallums de Camablanca.

Durant els mesos de maig i juny s’ha preparat una programació amb una vintena de tallers relacionats amb activitats esportives, musicals, infantils i familiars.

Soledat Sans i Serafini és veïna de Sant Just Desvern on sempre ha jugat un paper destacat en àmbits com l’art i l’educació. Es va formar com a pintora a l’Escola Massana de Barcelona i com a pedagoga a Rosa Sensat. L’any 1980, al costat de Marta Blada, va fundar el Taller de plàstica municipal “Carrau Blau” que va dirigir durant 36 anys. Ha estat reconeguda amb premis com el Marta Mata 2010.

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here