Desprès de dos anys marcats per les restriccions, les exposicions de cireres tornen al Baix Llobregat. Aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig, Sant Climent de Llobregat tornarà a celebrar amb força la seva Exposició que en aquesta ocasió arribarà a la seva 46a edició.

Tot i que el divendres ja es celebraran algunes activitats, com el Correfoc de les Cireres, l’Exposició s’inaugurarà oficialment l’endemà amb un acte a les 11 del matí a la plaça Lluís Companys, que comptarà amb la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i de l’alcalde climentó Isidre Sierra.

Més enllà de la paneres i les paneretes confeccionades amb cireres de Sant Climent que vertebren l’esdeveniment, la programació ofereix una quarantena d’activitats relacionades amb la cultura popular (actuacions de corals, balls, grallers, gegants i capgrossos..), la música en directe amb els diferents concerts programats, l’espectacle “La llegenda del cirerer” o les xerrades i tallers que s’hi duran a terme.

El recinte firal obrirà les seves portes dissabte des de dos quarts de 12 del migdia fins les 9 de la nit i diumenge de 10 del mati fins les 9 de la nit.

Un dels principals atractius de l’exposició és la possibilitat d’adquirir i degustar les cireres. També es pot fer una visita la Museu d’Eines del Pagès.

Font: Ajuntament de Sant Climent de LLobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here