El Museu de Sant Boi (Can Barraquer), al carrer del Pont, 7, de Sant Boi de Llobregat, acull des del dimecres, 18 de maig, l’exposició “La Unió Esportiva Santboiana. 1921-2021. 100 anys de Rugbi”. Es podrà visitar fins el 31 de desembre d’enguany i ha estat organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la ciutat i la UE Santboiana.

L’exposició fa un recorregut per l’evolució de la Unió Esportiva Santboiana (UES), el primer club de rugbi de Catalunya i de tot l’Estat espanyol. Cent anys dedicats a la pràctica, foment i divulgació de l’esport, especialment del rugbi. Un viatge des de la seva fundació per Baldiri Aleu i els seus amics de Sant Boi, el 4 de juliol de 1921, fins l’actualitat. Les competicions, els terrenys de joc, la guerra, els èxits, la creació de l’escola de rugbi, la incorporació de les dones a l’esport i més. Un segle de superació personal i col·lectiva que ha comportat el seu reconeixement internacional.

La inauguració de l’exposició, realitzada aquest dimecres per l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret i Sabidó,  i la presidenta de la UES, Aurora Bravo Rodríguez, coincideix  amb un gran moment de la Unió Esportiva Santboiana, que, tal com va informar elBiax.cat, acaba d’eliminar al Barça en quarts de final de la Lliga estatal de rugbi.

Font: UES

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here