Castellví de Rosanes recupera els actes més tradicionals de la Festa Major després de dos anys condicionats per la pandèmia. Enguany la millora de la situació ha permès programar algunes de les activitats més esperades de la Festa Major castellvinenca com el sopar de germanor a la plaça, la Nit Jove i el Correfoc, entre d’altres.

El gruix de propostes es concentraran del 27 al 29 de maig però aquest  diumenge, dia 22, ja hi haurà les primeres activitats.

De fet, diumenge, a partir de les 10 del matí, una caminada permetrà recórrer els miradors turístics  i naturals de la localitat situats al bosc. A la tarda hi haurà un concert d’orgue i trompeta a la parròquia de Sant Miquel. El dia 26, dijous, la coneguda periodista i escriptora Silvia Soler presentarà la seva novel·la “Nosaltres, després” (Editorial La Galera, 2021), una de les més venudes aquest passat Sant Jordi.

El gruix de la Festa Major de Sant Isidre serà el cap de setmana del 27 al 29 de maig: el sopar a la fresca de divendres, després del pregó; el dissabte, concurs de paelles i fideuades, i la Trampolinada; a la nit, després d’un altre sopar a la fresca, la Nit Jove, amb els Tàrraco Surfers, liderats pel bateria dels Pets, Joan Reig.

Diumenge 29 es celebrarà la Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats, acompanyada de la mostra de cultura popular, amb els Gegants de Sant Feliu de Llobregat i la ballada dels gegants i gegantó de Castellví de Rosanes. Per la tarda, màgia i un dj per a infants i un berenar-sopar tancaran una Festa Major esperada i recuperada.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here