Centenars de persones van desafiar la calor participant diumenge, 22 de maig, en la 10a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i l’Hospital Sant Joan de Déu.

Es va recaptar un total de 6.242 euros que serviran per finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa, ubicat a Esplugues de Llobregat i gestionat per Sant Joan de Déu.

Enguany s’ha recuperat la Cursa solidària de 10 kilòmetres , a més de la de 5 i les dues destinades als més petits. També hi va haver participants amb cadira de rodes i corredors de totes les edats amb diversitat funcional. L’Associació Corresolidaris va col·laborar amb la bona marxa de la Cursa. També hi va participar l’alcaldessa, Pilar Díaz, que va córrer al cursa de 10 kilòmetres i va celebrar que esport i solidaritat es donessin la mà.

En la cursa de 10 kilòmetres , en la categoria masculina, la primera posició del podi la va aconseguir Miguel González, seguit de Jorge Manzano i Daniel Vicente.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Maria Antònia Cano, seguida d’Àngels Bofill i Encarna Sáez.

Font: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat